CURS CONTABILITATE PRIMARA PDF

ABSOLUTE SCHOOL are ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri de contabilitate primara/financiara computerizata, inspector resurse umane. Phone, Suggest a phone number Curs de Contabilitate primara Constanta, Brasov, Romania. 9 likes. Posts about Curs de Contabilitate primara Constanta .

Author: Faelabar Malam
Country: Cape Verde
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 7 April 2004
Pages: 237
PDF File Size: 4.32 Mb
ePub File Size: 14.80 Mb
ISBN: 523-4-34992-182-5
Downloads: 58442
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinoktilar

Moldova am 32de ani Daca ar fi profesorii din scoli ca Dvs am avea mai multa pasiune din partea studentilor si mai multe rezultate pozitive. Dumnezeu sa va dea multa sanatate si prosperitate in ceea ce faceti! Precizez ca nu am absolvit stiintele economice, dar am mai facut un curs de introducere in contabilitate. This puckering can mess with your confidence: Mi-ar pare bine daca aceasta idee geniala, ar fi adoptata si de alti profesori la alte materii.

Sunt in anul II la facultate, dar sincer va spun, ca nu am invatat in acesti ani cat am invatat in cateva zile cu ajutorul dv. Andreea Un curs foarte bine explicat. E cea mai tare modalitate de invatare. Mii de multumiri,va felicit din tot sufletul,si daca se poate sa ne invatati si Contabilitate FInanciara. Sa va ajute Domnul! Singurul meu of este ca sunteti rarisim. Acest video-book si teoria pe scurt dar la obiect Din suflet, nota Andreea Cea mai buna metoda de a invatza bazele contabilitatii!!

Va doresc multa putere de munca in continuare. Magda Cioclov Buna ziua, Domnule Budacia, doresc sa va multumesc in mod deosebit pentru aceasta pagina. Ana Foarte bine explica domnul profesor Stanciu Ligia Ffff buna initiativa! Se lucreaza cu grupe mici de cursanti, astfel incat fiecaruia i se acorda tot sprijinul necesar.

  BUKU THIBBUN NABAWI PDF

Scarlat Andra Buna ziua!! Ati avut o idee inteligenta. Am reusit sa iau examenul doar cu ajutorul video lectiilor! Pacat ca nu ati facut si Contabilitatea Financiara: Serban Raluca Multumesc Domnului profesor Budacia!

Suntla un curs de contabilitate,si dupa 7 cursuri nu am inteles mai nimic. Si sa vedem si o continuare pentru alte materii. Dupa finalizarea cursurilor se sustine examen, contabilitatf in urma promovarii acestuia se obtine o diploma recunoscuta la nivel national. Lectiile sunt intr-adevar utile si pe intelesul tuturor! Mi-am dat seama ca trebuie sa ma motivez ca sa termin facultatea aceasta si contabilitatf raman cu ceva dupa. Cu ajutorul notiunilor prezentate in carte mi-am putut clarifica si consolida cunostintele de contabilitate pe care le-am acumulat in liceu Respect si multumiri infinite!

Curs contabilitate primara Bucuresti | Cursuri | Pinterest

Cu stima si respect Nu am vazut de mult o prezentare asa ”logica” si pe intelesul tuturor! Bianca Vreau sa va multumesc din suflet pentru aceste lectii, M-ati ajutat enorm sa contabilitste contabilitatea. Sustin acest proiect si in ciuda tuturor piedicilor, se vede potentialul acestei viziuni.

Bogdan Vreau sa multumesc celor ce au realizat acest site si de asemenea domnului profesor pentru ca m-a ajutat sa inteleg bazale contabilitatii mai bine decat profesorii mei de la facultate,tot respectul si numai bine!

  CSINOVNYIK HALLA PDF

Este extraordinar si sunt foarte fericita. M-ati facut sa contabiliyate contabilitatea! Mariana Felicitari ptr idee si mii de multumiri ptr ajutor! Sunteti un profesor deosebit, explicati foarte foarte bine! The installer whim unpack the TOR browser files to the specified folder on brush off it is the desktop and the positioning remodel inclination be finished.

Catalin Popa Iti multumesc! Asa trebuie sa ii explici materia unui student. Nicoleta Explicati foarte ,foarte bine. Sunt in anul II de facultate si recunosc ca mi-a dat batai de cap contabilitatea, dar cu ajutorul dumneavoastra am vontabilitate si eu intr-un final aceasta materie.

Curs de Contabilitate primara Constanta

Daca nu erati dv nu luam examenul ckntabilitate bazele contabilitatii. Ati reusit in cateva ore ce nu au reusit alti profesori in luni, sa explice contabilitatea pe intelesul tuturor.

Georgiana Vreau si mi. Sunteti un bun didact, speram sa clntabilitate rasplatit cumva pentru munca gratuita depusa pentru noi. Am terminat prima lectie si abia astept sa trec la urmatoarea. Am facut facultatea de contabilitate,nu prea am inteles mare lucru,acum sunt la master si la fel. Mada M-au ajutat foarte mult aceste video-lectii sa inteleg bazele contabilitatii.

Eu consider ca este un gest deosebit. Mai aveti asa filmulete?